Nyheder

***

***


Indbydelse til årsmøde 2022

Indbydelsen til årsmødet 2022 i Nyker klubhus den 21. april kl. 18:00, kan nu ses under fanen Administration/Årsmøde i menulinjen øverst.

Husk tilmeldingsfristen er senest den 10. april!

Finn V. Hansen den 3. april 2022


Kort nyt!

* Sæson 2021/2022 er i gang! Forhåbentligt kan den gennemføres uden indblanding af corona. Vi vil de næste par uger opdaterer hjemmesiden, så den er helt klar til sæsonen.

* Under fanen  Andet / kursus/stævne info  kan man nu se indbydelsen til den kommende sæsons holdturnering.

* Under den selvsamme fane i menulinjen øverst, kan man også se én indbydelse til Tejn IF s bordtennisstævne!

* Under fanen  Administration/mødereferater  er referatet fra det seneste bestyrelsesmøde den 4. august lagt ud. 

* Den første version af sæsonens Aktivitetskalender er ligeledes lagt ud, og kan findes under fanen  Andet/kalender.

Finn V. Hansen den 30. august 2021


Torben S. Nielsen takkede af efter 25 år

Kassereren Torben S. Nielsen - takkede af efter 25 år i BBTK ´s bestyrelse (tidl. BBTU) i forbindelse med årsmødet den 30. maj. Han blev efterfølgende fuldt fortjent hædret og hyldet af forsamlingen, for sit store arbejde igennem årene.

Se i øvrigt referatet fra Årsmødet 2021 under fanen  Administration / Rep. -/årsmøde i menulinjen øverst.

Man kan ligeledes se referatet fra det seneste bestyrelsesmøde den 5. maj, under fanen  Administration/mødereferater.

Finn V. Hansen den 10. juli 2021

Kasseren igennem et kvartårhundrede, blev hædret i forbindelse med årsmødet


Kort nyt!

* Programmet til DGI/BBTK ´s fælles 2-mands holdturnering, er nu klar og kan ses under fanen  Andet / Kursus/stævne info  i menulinjen øverst. Husk at læse programmet grundigt igennem vedr. afvikling, corona regler, arrangerende klubs opgaver, holdlederoversigt og kampprogram. 

* Indbydelsen til Repræsentantskabs- / Årsmøde 2021 er også klar, og den kan ses under fanen  Administration / Rep.-/Årsmøde  i menulinjen.

Finn V. Hansen den 13. maj 2021


Referat fra seneste bestyrelsesmøde

Referatet fra seneste bestyrelsesmøde afhold den 7. april, er nu klar og kan ses under fanen  Administration/mødereferater  øverst i menulinjen.

Finn V. Hansen den 20. april 2021


Indbydelse til 2-mands holdturnering

Hej alle klubber

Ud fra en tidligere forespørgsel om der kunne være opbakning om en lille turnering, når vi igen må åbne for bordtennis, så virker det, som om man glæder sig til og komme i gang igen og er sultne for og spille bordtennis igen.

Derfor håber vi der er opbakning fra klubberne om, at spørge alle jeres spillere om, at spille og tilmelde mange hold til denne lille turnering når vi nu forhåbentlig starter op d. 6/5!

Indbydelse og Tilmeldingsblanket til 2 Mands Holdturnering 2021 kan ses under fanen Andet / Kursus/stævne  info i menulinjen.

Med venlig hilsen

Bornholms Bordtennis 

Finn Jørgensen

Finn Jørgensen den 19. april 2021


Referat fra bestyrelsesmøde klar

Referatet fra det seneste bestyrelsesmøde, som blev afholdt den 24. februar, er nu lagt ud og kan ses under fanen  Administration/mødereferater  i menulinjen øverst.

Finn V. Hansen den 12. marts 2021


Margeritten-cup desværre aflyst!

Vi har modtaget følgende fra 60+ bordtennis Bornholm:

Alle gode gange tre

Så er vi desværre igen nødt til at aflyse et 60+ stævne på Bornholm pga corona-situationen, samtidig med Søndermarkshallen er optaget af testcenteret.

Denne gang går det ud over single-stævnet som skulle være afholdt den 25. marts. Vi krydser fingre for at kunne vende stærkt tilbage til efteråret, vores aldersgruppe er til den tid forhåbentlig færdig vaccineret og Falck er væk fra Søndermarkshallen.

Vi håber også på at vores to hovedsponsorer, restaurant Margeritten og Rønne Ejendomshandel begge klarer sig godt gennem krisen og igen er villige til at støtte op om vores aldersgruppe og sport, når vi forhåbentligt snart igen får lov til at gennemføre stævner.

Mange hilsner og pas godt på jer selv

Torben Larsen 60+ Bordtennis Bornholm

Torben Larsen den 12. marts 2021


Indbydelse til fælles BM og LDM

Vi har modtaget følgende fra Bornholms Bordtennis bestyrelse:

Kære alle spillere, klubber, ledere

Hermed udsendes indbydelse til fælles Bornholmsmesterskaber og Landsdelsmesterskaber d. 17-18. april 2021.

Da LDM og BM blev aflyst i denne sæson og sæsonen snart ebber ud og vi selvfølgelig vil lave de stævner vi kan, HVIS vi altså åbner op, så vil vi bede alle klubber og spillere om en tilmelding allerede nu og inden d. 7/4-21 , selvom vi ikke ved noget endnu om det kan lade sig gøre, men for at vi kan nå og få tilmeldinger ind og vi kan planlægge stævnet videre, så vi kan nå og afvikle stævnet på datoen.

Stævnet vil selvfølgelig afholdes efter de restriktioner, som der er på dette tidspunkt. Vi håber på jeres forståelse og på mange tilmeldinger, da vi tidligere sendte en forespørgsel ud om hvorvidt interessen var for, at spille noget bordtennis igen og hermed kampe og stævner. Det viste sig, at der var rimelig stor opbakning for, at vi skulle lave disse tiltag.

Det er vigtigt, at man bare tilmelder sig og ikke holder sig tilbage og tænker, at det nok ikke bliver til noget.

Hvis det måske skulle ske, at det alligevel ikke kan lade sig gøre, så får alle direkte besked om dette.

Indbydelsen kan ses under fanen  Andet / Kursus/stævne info  i menulinjen. 

Med venlig hilsen Bornholms Bordtennis

Glenn, Vilmer, Kenny, Torben, Finn

Finn Jørgensen den 12. marts 2021


HT er indstillet - BM/LDM forsøges afviklet!

Der blev jo som bekendt ikke åbnet op for indendørs idrætten pr. 1. marts, som vi ellers havde håbet/forventet, og COVID-19 restriktionerne fortsætter altså et stykke tid endnu.

"Holdturneringen er dermed indstillet, og der findes ikke nogen vindere eller op/nedrykkere i denne sæson", siger BBTK formand Kenny Jensen og fortsætter: "vi forsøger dog stadig at få afviklet et kombineret BM og LDM i Hasle hallen den 17. og 18. april, samt et 1 dags Knudskerstævne i maj måned".

"Grand Prix finalerne er udsat til september", siger Kenny videre - "... og vi vil desuden udsende et spørgeskema til klubberne/holdlederne, om vi skal afvikle en to-mands holdturnering i maj og juni måned", afslutter formanden.

De ovennævnte tiltag vil vi følge op på senere, her på hjemmesiden.

Finn V. Hansen den 2. marts 2021 


Part 1: Husker du...?

Som nævnt tidligere her på hjemmesiden, vil vi under overskriften – Husker du…? - køre en kampagne med nogle indlæg fra en nær- eller fjern fortid.

Den første artikel kommer her, og handler om det tidligere bornholmske stortalent på kvindesiden – Karoline Dam Mortensen fra Hasle IF.

Helt specifikt drejer det sig om hendes helt store bedrift fra bornholmsmesterskaberne 2011, hvor hun præsterede det unikke og ’næsten umulige’, - at blive 8-dobbelt bornholmsk mester!!!

Det var selvfølgelig rekord, og en rekord som sandsynligvis aldrig bliver slået igen. Da først Karoline smagte sejrens sødme, var hun simpelthen ustoppelig ved det pågældende BM. Hun blev mester i følgende rækker: Dame Elite single, Dame Elite double (med Nikoline Koefoed), Mixed double Elite (med storebror Kristian), Drenge A, Pige A, Junior Mixed double (Kristian), Damjunior/Pige double (Nikoline) samt Herre klasse 3.

Med til historien hører selvfølgelig også at Karoline på daværende tidspunkt kun var 14 år.

I 2011 blev Karoline desuden kåret som ’årets spiller’, en titel hun også havde fået året før, og delt den med Nikoline. Senere blev de to i øvrigt også kåret til ’året sportsnavn’ på Bornholm - af Bornholms Tidende.

Det skal ligeledes nævnes at Karoline sammen med Nikoline, blev Danmarksmestre i Yngre Pige double i 2009 og 2010, samt i Pige double i 2012 – mens altså pudsigt nok ikke i 2011.

Karolines force var gode server, tunge loops med både forhånden og baghånden samt hårde smash – faktisk lidt samme spillestil som hos drengene – lidt højt anlagt med risiko.

Karoline havde et stort talent som godt kunne have drevet det vidt, men desværre valgt hun som juniorspiller pludselig at stoppe med bordtennis for i stedet, at koncentrer sig om uddannelse og fodbold.

Finn V. Hansen den 5. februar 2021

Karoline Dam Mortensen blev både kårets som årets spiller og årets sportsnavn (Bornholms Tidende)

Karoline viser stolt landsholdstrøjen frem i forbindelsen med udtagelsen til Six Nations


Stadig tekniske drillerier

Vi slås stadig med en del tekniske problemer på websiten. Vi har indimellem udfordringer med at kunne ligger artikler ud på siten.

Der arbejdes på at løse problemerne!

Finn V. Hansen den 5. februar 2021


HUSKER DU...?

Nu tænker du nok, hvad ligger der dog bag denne mystiske overskrift? Her kan undertegnede så fortælle dig, at den dækker over et tema som vil kører her på hjemmesiden i det kommende stykke tid.

I disse triste tider hvor der pga. corona, ikke sker megen aktivitet i bordtennisverdenen og hvor der ikke er meget at skrive om, så vil undertegnede i stedet dykke ned i historien og genfortælle lidt fra fortiden. Det bliver hovedsagligt fra den bornholmske fortid, men der kan også forekomme andre indlæg.

Skulle du sidde derude og brænde inde med en eller anden fortælling, så er du også meget velkommen til at sende den, så vi kan få det med her på hjemmesiden. Det eneste du skal gøre er, at maile det til undertegnede (se mailadresse andetsteds på siten) og så klare vi resten - læser korrektur og redigerer om nødvendigt!

Kig derfor efter den ovennævnte overskrift i den kommende tid - og så ellers god fornøjelse.

Finn V. Hansen den 30. januar 2021


Forventet opstart igen

Mange sidder sikkert derude og tænker 'mon vi nogensinde igen kommer til at spille bordtennis?' Men bare rolig der skal nok komme styr på den forbandede corona, så vi igen kan svinge battet.

Vi har spurgt BBTK' s formand Kenny Jensen:

Hvornår forventer du at vi igen kan starte holdturneringen op?

"Vi håber og tror, at vi igen kan genoptage holdturneringen i begyndelsen af marts måned. Dog i en reduceret udgave", siger Kenny og fortsætter: "men det bliver selvfølgelig meldt ud hvornår og hvordan her på hjemmesiden til den tid".

Hvad så med Bornholmsmesterskaberne som jo ikke er blevet afviklet endnu?

"Vi er så heldige, at vi har fået Hasle hallen den 17. og 18. april, så der håber vi så inderligt at vi kan få afviklet Bornholmsmesterskaberne", afslutter Kenny Jensen.

Så vi må altså væbne os med tålmodighed lidt endnu... og så skal solen nok stå op igen!

Finn V. Hansen den 29. januar 2021


Tekniske forviklinger

Vi har desværre igennem et stykke tid, haft en del tekniske problemer med vores hjemmeside (måske corona?), men den er nu både blevet testet og fået to stik, så vi forventer ikke flere symtomer og, at problemerne derfor nu  er løst!

Og ellers håber vi nu bare, at vi snart kan få lov at dyrke vores elskede sport igen!

Godt 2021 til alle.

Finn V. Hansen og Glenn Hansen den 29. januar 2021


Årets Batmand og Ping-Pong pris uddelt!

I disse mærkelige og specielle tider med conrona restriktioner, ingen muligheder for at dyrke sin sport mv., så afholder det ikke DGI og Bornholms bordtennis fra at uddele sine årlig tilbagevendende priser - Årets Batmand (til årets leder) og Ping-Pong (årets spiller) prisen!

Årets Batmand 2020 tilfaldt RIK ´s ildsjæl Flemming Bech, som har fået klubbens ikke-eksistende ungdomsafdeling op til i dag at være øens største på kun 3 år!

Ping-Pong 2020 gik til den unge talentfuld Knudskerspiller Vilfred R. Koudal, der trods det at han kun har spillet bordtennis i ca. 3 år, konstant viser stor fremgang.

Læs på linket her om begrundelserne for prisuddelingerne:

Begrundelserne for uddelingerne!

Se desuden billeder af modtagerne herunder.

Finn V. Hansen den 29. januar 2021

Årets Batmand - Flemmning Bech, Rønne IK

Årets Ping-Pong´er - Vilfred R. Koudal, Knudsker IF


Landsdelsmesterskaber 2020 udsat!

Kære alle sammen

Vedr. Åbne Landsdelsmesterskaber 2020 i Bordtennis.

Alle står over nogle svære udfordringer i disse tider med corona regler og forbud m.m. og færre personer for, at afvikle et anderledes stævne – Derfor har vi besluttet med gode råd og fif fra 8-10 personer, at vi IKKE i første omgang aflyser, men vil udsætte stævnet til vi må være flere personer ad gangen igen.

Vi håber selvfølgelig, at vi kan finde en ny dato senere, måske til foråret og måske kun en dag med færre rækker, men vi ved det ikke endnu.

Ja, så bliver 2021 måske med 2 Landsdelsmesterskaber. Men alt er jo så mærkeligt, så det kan nok også lade sig gøre til den tid.

Normalt plejer vi og overrække 2 priser (Ping Pong ungdoms Pris og Batmand leder Pris) – Disse bliver selvfølgelig stadig udleveret i 2020, når vi har fundet ud af, hvem der har fortjent disse i år.

Med venlig hilsen På BBTK – DGI Bornholms vegne

Finn Jørgensen

 

Finn Jørgensen den 29. oktober 2020


Margeritten doublestævne er aflyst!

Hej alle!

Pga. de skærpede corona restriktioner ser vi os desværre nødsaget til også at aflyse vores traditionelle Margeritten double-stævne i november måned.

Vi kan så håbe på, at verden ser lidt anderledes ud til marts 2021 så vi kan afvikle single-stævnet.

Jeg tror jeg taler på alles vegne, når vi savner stævnerne, kampene og ikke mindst det sociale samvær på tværs af klubberne.

Med venlig hilsen

Torben Larsen

60+ Bordtennis Bornholm

 

Torben Larsen den 29. oktober 2020


Opstart af holdturneringen

Så er efterårsferien slut for de fleste, og det er tid for opstart af DGI/BBTK ' s holdturnering - hvor de første kampe allerede bliver afviklet i dag mandag den 19. oktober!

Der er tilmeldt hold til følgende rækker: Bornholmsserien, Serie 1, Serie 2, Serie 3, Veteran A, Veteran B og som noget nyt - +60 række A, +60 række B, +60 række C og +60 række Damer.

Det skal lige nævnes at +60 rækkerne i øvrigt sponseret af: Rønne Ejendomshandel.

Ungdom har først tilmeling og opstart efter nytår.  Under fanen  Holdturnering  øverst i menulinjen kan man se links til de enkelte rækker.

For første gang deltager den nye bordtennisklub - Nexø BC - i holdturneringen - vi byder dem velkommen!

Alle ønskes en god og spændende sæson, hvor COVID-19 restriktioner forhåbentligt ikke får alt for stor indflydelse på afviklingen.

Finn V. Hansen den 19. oktober 2020


Referat fra årsmødet

Under fanen  Administration / Rep. -/årsmøde  i menulinjen øverst, kan man nu se referatet fra Årsmødet 2020 som blev afholdt den 17. september i Tejn Klubhus!

Finn V. Hansen den 15. oktober 2020


Kort nyt!

* Under fanen  Links / Regler & Love  i menulinjen øverst kan nu ses de nye reviderede TU-regler generelt og TU-særregler for Bornholm.

Under fanen  Andet / kursus/Stævne info  er der lagt henholdsvis indbydelse til Bornholmsmesterskaberne i Sandpapirsbat 2020 samt program og tidsplan for Grand Prix-finalerne 2020 ud!

Under fanen  Holdturnering  (nederst på siden) er der lagt links ud til de nye 2-mands- og 3-mands holdskemaer som man kan udprinte. For 3-mandsholdkampe er ændringen at man spiller doublen som første kamp.

Finn V. Hansen den 16. september 2020


Nye TU-særregler og BBTK regnskab

Under fanen  Andet / Regler & love  i menulinjen øverst, er de nye TU-særregler for Bornholm lagt ud.

Under fanen  Administration / Rep./årsmøde  er der nu også kommet et link til BBTK´s regnskab for sæsonen 2019/2020.

Finn V. Hansen den 4. september 2020


Repræsentantskabs- / årsmøde 2020

Så er tiden ved at inde til årets Repræsentantskabs- / årsmøde 2020, som afholdes den 17. september 2020 i Tejn IF´s klubhus!

Indbydelsen kan man finde under fanen  Administration / Rep.-/årsmøde  i menulinjen øverst. De øvrige links med beretninger, regnskaber, budgetter o.l. - vil løbende blive langt ud efterhånden som de er klar.

Finn V. Hansen den 21. august 2020


Kalender og website-opdatering

Vi nærmer os snart en opstart af sæsonen 2020 / 2021, som jo nok vil blive lidt anderledes end vi er vant til pga. diverse corona tiltag. Det er en ny hverdag vi skal vende os til.

I de kommende par uger vil hjemmesiden blive opdateret og gjort klar til den kommende sæson.

Den nye udgave af Aktivitetskalenderen er dog allerede klar og lagt ud under fanen  Andet / Kalender  i menulinjen øverst.

Webmasterne ønsker alle en rigtig god sæson!

Finn V. Hansen den 15. august 2020


Ekstraordinært repræsentantskabsmøde (BBTU)

Bornholms bordtennisunion (BBTU) afholdte tirsdag den 26. maj Ekstraordinært repræsentantskabsmøde for  at gennemfører nogle vedtægtsændringer.

I bund og grund drejede det sig om, at ændre navnet fra Bornholms bordtennisunion (BBTU) til i stedet at hedde Bornholms bordtennisklubber (BBTK).

Det skyldes at Bordtennis Danmark (BTDK - tidligere DBTU) har ændret deres koncept fra, at bestå af unioner til i stedet at være repræsenteret af Regionale Vækstteams. Det kan man læse mere om inde på www.bordtennisdanmark.dk

Referatet fra ovennævnte møde kan ses under fanen  Administration / Rep.-/årsmøde  øverst i menulinjen! 

Vedtægterne kan man finde under fanen  BBTK/regler & love  i menulinjen.

 

Finn V. Hansen den 7. juni 2020


Repræsentantskabs- / årsmøde flyttes

Vi har modtaget følgende besked fra BBTU' s formand:

Til alle klubberne: BBTU og DGI er blevet enige om at flytte Repræsentantskabs- / årsmødet til torsdag den 17. september 2020 i Tejn klubhus.

Vi håber stadig at vi får lov til at spille i klubberne igen under en eller anden form efter 10 maj!

Håber i alle har det godt!

Med venlig hilsen

Kenny Jensen, BBTU

 

Finn V. Hansen den 27. april 2020


Vi smasher coronavirus ad H... til!

Seneste nyt fra formanden!

Lige for at opdaterer, så håber jeg nu alle klubber er klar over at der intet bordtennis er indtil den 10 maj!

Angående Grand Prix-finaler så vil de blive afviklet i uge 39 med klasse 2 og klasse 3 i Knudsker om tirsdagen, og tilsvarende klasse 1 samt ungdom i Hasle om torsdagen. Kval til klasse 2 afvikles ugen før!

Vedr. repræsentantskabs- og årsmødet i maj måned, tager vi stilling til det når den næste udmelding kommer fra myndighederne.

Der vil også blive arbejdet på en optaktsturnering i september måned, og frem til efterårsferien.

Håber i allesammen har det godt - og ha' en god påske.

Med venlig hilsen

Kenny Jensen

 

Finn V. Hansen den 10. april 2020


Sidste nyt i forhold til sæsonafslutning!

Følgende modtaget fra Bordtennis-Bornholms formand:

Til alle Klubberne:

vedr. Holdturneringen: er det den stilling der er i dag, der bliver den endelige slutstillingen i alle de pågældenede rækker. Der vil efterfølgende være præmier til nr. 1 og 2 samt til dem der fører toplisten! I vil få nærmere besked vedr. uddeling af præmier.

Grand Prix: i forbindelse med  det bornholmske Grand Prix er det også stillingen efter de 4 hidtil afviklede stævner, der bliver den endelige slutstillingen. Der er 3 spillere som skal spille kval i klasse  2. 

Finalerne og kval afvikles når der engang igen er normale tilstande i Danmark, dog ikke i sommer månederne. Således kan det godt blive engang først i september men alt dette vides der ikke noget om på nuværende tidspunkt!

Håber i alle har det godt og passer på jer selv og hinanden derude.

De bedste hilsner Kenny Jensen

 

Finn V. Hansen den 31. marts 2020


Knudsker single stævne 2020

Følgende besked er modtaget fra Knudsker IF bordtennis:

Vedr. Knudsker Single Stævne (som skulle have været afviklet d. 21. marts 2020) 

Så kom der en ny melding i dag mandag, fra myndighederne/statsministeren, at man vil forlænge de restrationer, som vi nu er i gang med, indtil d. 13. april 2020.

Det betyder så, at vi nu aflyser stævnet helt, og hermed kan de personer der har betalt, gå ind på Bordtennisportalen under mine betalinger og få annulleret deres ordre indtil d. 31/3 og få deres startpenge retur.

Hvis i har problemer med, at finde ud af dette, så kontakt mig pr. telefon (20271149), så vil jeg vejlede jer om dette. Men HUSK, at det KUN er de personer der har betalt for dem selv eller dem der har betalt for alle i klubben.

Med håb om i alle vil deltage til stævnet i 2021 – på gensyn

Med venlig hilsen Finn Jørgensen – Formand for Knudsker Bordtennis

Finn V. Hansen den 24. marts 2020


Vigtig information til alle!

Grundet den alvorlige situation som regeringen har meldt ud i forbindelse med Coronavirussen, har Bordtennis-Bornholm modtaget følgende meddelelse:

Bornholms bordtennis opfordrer hermed alle klubber til at følge myndighedernes anvisninger!

Det betyder at holde lukket for al aktivitet frem til mandag den 30 marts, det betyder også at slutspillet er udsat i alle rækker, og ungdoms kampe på tirsdag er udsat. Det samme er tilfældet med Knudsker stævnet som er udsat. Udsættelse er også det gældende for 60+ stævnet.

Desuden er der ingen fælles træning om onsdagen de 2 næste onsdage, og runden i ØBTUs ungdoms turnering lørdag den 28 marts er ligeledes udsat!

De bedste hilsner fra Kenny Jensen

Finn V. Hansen den 12. marts 2020


Kort nyt!

* Programmet til Knudsker IF ' s 2. Grand Prix stævne som afvikles 15. februar , er nu lagt ud under fanen  Andet  /  Kursus/stævne info  i menulinjen øverst. Det er jo samtidig også 4. afdeling i Grand Prix ' et!

* Meget apropos Grand Prix' et, så kan man også se stillingerne i programmet. Her kan man se at Kurt Olesen, Knudsker er stukket lidt af i Klasse 1 og er allerede nu klar til finalestævnet med 16 point. I Klasse 2 er alt stadig meget åbent, mens i Klasse 3 er William Hansen, Hasle sikret finalestævne med 13 point og Therese Kofod-Nielsen, Knudsker er godt på vej med 10. Endelig er Victor Backmann, Hasle helt suveræn i Ungdom med maksimum 18 point efter de første 3 stævner, og kan ikke hentes!

Finn V. Hansen den 9. februar 2020


Indbydelse til bordtennisskole

Så ligger indbydelsen til sæsonens anden bordtennisskole klar under fanen  Andet / Kursus/stævne info  i menulinjen øverst.

Bordtennisskolen foregår den 7. marts 2020 i Knudsker klubhus bordtennishal. Instruktørerene er Mogens Jensen og Philip Jørgensen.

Finn V. Hansen den 6. februar 2020


Kort nyt!

* Det seneste referat fra bestyrelsesmødet den 22. januar, ligger nu klar under fanen  ADMINISTRATION / MØDEREFERATER    i menulinjen øverst.

* HUSK tilmeldingsfristen den 3. februar til Knudsker IF ' s 2. Grand Prix stævne som afvikles  15. februar , det er jo samtidig  4. afdeling i Grand Prix ' et!

Finn V. Hansen den 30. januar 2020


Bornholmsmester i Dame single 2020: Therese Kofod-Nielsen, Knudsker (foto: Bornholm.nu)

BM: Benjamin for 4. gang og Therese for 1. gang

Da man forrige weekend afviklede Bornholmsmesterskaberne 2020 i Hasle hallen, var det med en genganger hos herrerne og en ny vinder hos damerne!

Lad os starte med den sidstnævnte, fordi hos damerne havde man efter nogle års pause atter spillere til at kæmpe om titlen som Bornholms bedste. Og her var det så den genopstandne 30-årige Therese Kofod-Nielsen, Knudsker som med to sikre 3-0 sejre i finalepuljen - kunne løfte pokalen og kalde sig Bornholmsmester anno 2020. Nummer 2 blev klubkammeraten Heidi Burgedahl som kun kunne presse Therese i første sæt som endte 12-10, men efterfølgende ikke var tæt i de øvrige sæt som endte med cifrene 11-5 11-5. 3. pladsen gik til Marie Deckert fra Hasle.

Hos herrerne var det Hasles Benjamin Lillelund der for 4. år i træk kunne kalde sig Bornholmsmester. Og igen var det Kurt Olesen, Knudsker der måtte se sig som den tabende part i finalen. Denne gang med de knusende cifre 11-7 11-6 11-3 og 11-6. Kurt havde i semien besejret overraskelsen Vilmer Funch, Tejn med 4-0. Vilmer som i sin indledende pulje havde slået de to unge talenter som man nok havde forventet mere af - Victor Bachmann, Hasle og Oliver Nielsen, Knudsker.

I den anden semifinale var der til gengæld masser af spænding, da Michael Evander, Poulsker  igen i år var tæt på mod mesteren og endda førte 2-1 i sæt - inden han tabte de tre efterfølgende med de knebne cifre 12-10 11-5 og 14-12!

Alle resultater fra BM finder du på linket her:

BM 2020 - resultater

 

Finn V. Hansen den 21. januar 2020


Kort Nyt!

* Så er holdturneringens ungdomsrækker blevet lagt ud. Ungdom 1 og Ungdom 2 kan nu ses under fanen  Holdturnering  øverst i menulinjen. Her er der selvfølgelig også links til henholdsvis Stillinger, spilleprogrammer og toplister. Man kan også linke til en oversigt over samlingerne for de nævnte rækker.

* Under fanen  Andet / Kursus/stævne info  i menulinjen ligger der nu indbydelsen til sæsonens 4. Grand Prix Stævne, nemlig Knudsker IF 2. Grand Prix stævne den 15. februar. Husk tilmeldingsfrist er den 3. februar!

* Under samme fane finder man også de senest opdaterede Grand Prix stillinger efter Bornholmsmesterskaberne.

Finn V. Hansen den 20. januar 2020


Kort nyt!

* Som det første store event i bornholmsk bordtennis efter nytår, så afvikles Bornholms-mesterskaberne 2020 i Hasle hallen her i den kommende weekend. Programmet kan nu ses under fanen  Andet /Kursus/stævne info  i menulinjen øverst.

* Man kan også nærstuderer Grand Prix stillingerne inden mesterskaberne under selvsamme fane. Her kan man se at Kurt Olesen, Knudsker fører Klasse 1 suverænt med 12 point efter sejre i begge de to første Grand Prix' er. I klasse 2 har Steen Kristoffersen, Knudsker taget teten med 7 point, og Knudsker sidder også på førstepladsen i Klasse 3 hvor genopstandne Therese Kofod-Nielsen har 10 point. I Ungdom 1 har Victor Bachmann, Hasle også vundet sine to første Grand Prix stævner og har derfor også 12 point inden BM.

* I den bornholmske holdturnering har Hasle efter 1. halvdel taget en suveræn føring i Bornholmsserien hele 9 point foran Knudsker! Serie 1 føres af Knudsker 2 1 point foran Nyker 1 som dog har en kamp i baghånden. Serie 2 føres af RIK 2, mens Serie 3 har Hasle 3 på 1. pladsen. Det bliver spændende at følge udviklingen i de forskellige rækker her efter nytår. Du kan følge med  under fanen Holdturnering øverst i menulinjen.

Finn V. Hansen den 8. januar 2020


Seneste referat lagt ud

Det seneste bestyrelsesreferat fra mødet den 20. november, er nu lagt ud under fanen  Administration / mødereferater  i menulinjen øverst.

Finn V. Hansen den 24. november 2019


Links til alle rækker virker nu

Så er de sidste links til holdturneringen også blevet aktiveret således, at ØBTU Drenge B over 12 år kreds 36 hvor Bornholms BTK deltager er kommet med.

Her har bornholmerne for øvrigt lagt godt fra land med en sejr på 10-0 over Allerød, og og uafgjort 5-5 mod Helsingør.

Victor Bachmann har vundet 6 ud af 6, mens William Hansen og Vilfred Koudal begge har 4 ud af 6! Se øvrige resultater under fanen  Holdturnering øverst i menulinjen.

Finn V. Hansen den 11. november 2019


Indstillinger til Årets Batmand og Ping Pong priser

Så er det tid! Husk, at være med til indstilling til henholdsvis Årets Batmand pris og Ping Pong pris, hvor skema er på linket her:

Skema for indstillinger

Der er mange der gør en stor indsats og mange opgaver for, at i derude kan spille bordtennis. Disse personer fortjener et skulderklap, som Årets Batmand.

Desuden er der også mange der har udviklet sit spil og været en god kammerat eller noget helt andet, og dem vil vi også give et skulderklap, som årets Ping Pong ´ er! 

Sidste frist for indstillinger er den 5. november, så kom med jeres bud til disse kandidater. Alle indstillinger vil være en god ledetråd til, at vælge den rette person.

HUSK, at sende denne info videre til jeres medlemmer ude i klubberne!

Husk desuden også at tilmeldingsfristen til Landsdelsmesterskaberne 2019 er den 6. november (indbydelse under fanen  Andet / Kursus/stævne info).

Finn Jørgensen den 4. november 2019


Kort nyt!

* Under fanen  Administration/mødereferater  er det seneste referat fra bestyrelsesmødet den 10. oktober nu lagt ud i en opdateret udgave.

* Under fanen  Andet / kursus/stævne info  er programmet til den kommende lørdags stævne i Knudsker lagt ud.

Finn V. Hansen den 22. oktober 2019


Kort nyt!

* I næste uge (uge 43) starter DGI/BBTU´s holdturnering, og man kan nu under fanen  Holdturnering  øverst i menulinjen se de forskellige rækker. Som sædvanligt er der link til henholdsvis  stillinger, spilleprogrammer og toplister under hver enkelt række. Dog er rækken under ØBTU - Ungdom B over 12 år kreds 36 hvor Bornholms BTK deltager - endnu lagt ud på Bordtennisportalen.

* Under samme fane kan man nederst på siden se et link til DGI/BBTU´s turneringsplan med alle relevante oplysninger.

* Under fanen  Administration/mødereferater  er det seneste referat fra bestyrelsesmødet den 10. oktober nu lagt ud.

Finn V. Hansen den 17. oktober 2019


Bestyrelsen er klar til sæsonstart

Bordtennis-Bornholm er klar til den nye sæson... er du også det?

Den fælles bestyrelse for DGI-bordtennis og BBTU har igennem forsommeren gjort klar til den kommende sæson, hvor der kommer nogle ændringer i strukturen. Det kommer der mere om her på hjemmesiden på et senere tidspunkt. Man kan dog følge lidt med ved at læse mødereferaterne under fanen  Administration / mødereferater  i menulinjen øverst.

Bestyrelsen holder det sidste møde inden sæsonstart på torsdag den 10. oktober i Tejn.

Alle bornholmske spillere, ledere og klubber ønskes en rigtig god sæson.

Finn V. Hansen den 7. oktober 2019

Bordtennis-Bornholms bestyrelse - bagerst fra venstre: Gejr Larsen, Glenn Hansen og Vilmer Funch - forrest fra venstre: Finn Jørgensen, Kenny Jensen og Torben S. Nielsen


Klubtræningstider og Bordtennisskole

Man kan nu under fanen  Andet / Klubber  finde et link til klubinformationer, kontaktpersoner og træningstider for de bornholmske klubber.

Under fanen  Andet / Kursus/stævne info  er en indbydelse til Bordtennisskole 2019 den 19. oktober ligeledes lagt ud.  

Finn V. Hansen den 30. september 2019


Indbydelse til 1. Grand Prix stævne

Så har vi æren, at indbyde jer til sæsonens 1. Grand Prix stævne, Lørdag d. 26.Oktober 2019 i Knudskers klubhus. Der kæmpes om, at være blandt de 4 personer i hver række, der skal spille med i Grand Prix finalen sidst på sæsonen.

I år har vi samme Grand Prix regler i alle rækker (kl. 1 -2-3- Ungdom), derfor er alle rækker også pointgivende ved alle sæsonens stævner.

Indbydelse til Knudsker I.F. Grand Prix stævne lørdag d. 26. Oktober kan ses under fanen  Andet / Kursus/stævne info  i menulinjen øverst.

Bemærk sidste tilmelding er d. 15. Oktober 2019, så skynd jer at tilmelde til dette hyggelige 1 dags stævne i Knudsker Klubhus Bordtennislokale.

Finn Jørgensen den 25. september 2019


Holdturneringen 2019 / 2020

Så er indbydelsen til BBTU/DGI ´s holdturnering for sæsonen 2019 / 2020 klar og kan ses under fanen  Andet / kursus/stævne info  i menulinjen øverst. 

Under samme fane finder man ligeledes tilmeldingsblanketten.

Finn V. Hansen den 26. august 2019


Referat fra bestyrelsesmøde den 15. august

Referatet fra det seneste bestyrelsesmøde som blev afholdt den 15. august, kan nu ses under fanen Administration / mødereferater i menulinjen øverst!

Glenn Hansen den 26. august 2019


DGI vedtægter og aktivitetskalender

Under den fane der hedder  DGI  øverst, er der nu kommet en undermenu der hedder  DGI vedtægter! Her kan man finde et link til foreningens vedtægter.

Under fanen  Andet / kalender  øverst, kan man nu se Aktivitetskalenderen for den kommende sæson - 2019 / 2020!

Finn V. Hansen den 5. august 2019


Referat fra Repræsentantskabsmødet den 23. maj

Man kan nu se referatet fra Repræsentantskab- / årsmødet den 23. maj under fanen  Administration  i menulinjen øverst!

Finn V. Hansen den 7. juli 2019


Mødereferat

Referatet fra det seneste bestyrelsesesmøde den 13. maj, kan nu ses under fanen Administration/ mødereferater  i menulinjen øverst!

Finn V. Hansen den 22. maj 2019


Repræsentantskabsmøde 2019

Informationer og skrivelser til ovennævnte årsmøde den 23. maj i Knudsker klubhus, kan ses under fanen  Administration / rep. - årsmøde  i menulinjen øverst!

Finn V. Hansen den 18. maj 2019


Kort nyt!

* Indbydelsen til årets års- / repræsentantsskabmøde torsdag den 23. maj 2019 i Knudsker klubhus, kan nu ses under fanen  Administration / rep.-/årsmøde i menulinjen øverst!

* BBTU formand Kenny Jensen har fået ny mail adresse. Man finder den under Administration / bestyrelse i menulinjen.

* Programmet til DGI s forårsturnering er klar og ligger under fanen  Andet / kursus/stævne info i menulinjen.

Finn V. Hansen den 1. maj 2019


Slutspilsprogram for BS, Serie 1 og Serie 2

Her følger datoer og kampnumre til semifinalerne i ovennævnte 3 rækker: 

Bornholmsserien: Kamp-nr. 360246 - Semi 1: Hasle 1-Tejn 1 mandag, den 25/3 kl. 19 i Hasle

Kamp-nr. 360247 - Semi 2: Poulsker 1-Knudsker 1 mandag, den 25/3 kl. 19 i Poulsker

Finaledato besluttes når vinderen af Semi1 kendes (vinderen af denne kamp har hjemmebane i finalen)

Serie 1: Kamp-nr. 360248 - Semi 1: RIK 1-Poulsker 2 tirsdag, den 26/3 kl. 19 i RIK

Kamp-nr. 360249 - Semi 2: Knudsker 2-Knudsker 3 mandag, den 1/4 kl. 19 i Knudsker

Finaledato på samme måde som under BS.

Serie 2: her er semifinalerne afviklet, og her besejrede RIK 2 sin modtander Knudsker 4 med 4-1, Mens RIK s 3. hold slog 4. holdet med knebne 3-2. Det betyder at RIK 2 og 3 mødes i finalen mandag den 1. april kl. 19 på Østre skole.

Links til de enkelte kampe kan ses under fanen Holdturnering i menulinjen øverst.

Finn V. Hansen den 22. marts 2019


DGI forårsturnering 2019

Så har vi indbydelsen til DGI Forårsturnering 2019 klar – Sidste frist for tilmelding er d. 3. April 2019!

Afhængig af tilmeldingen laver vi, som udgangspunkt 2 rækker , så de bliver meget jævnbyrdige efter styrker og Rating, så tøv ikke og skynd dig, at få tilmeldt.

Kan ske direkte til Finn Jørgensen eller via din klub. Bemærk: denne turnering også er rigtig god for alle 60+ spillere, da man får mange jævne kampe og så vægter det sociale samvær selvfølgeligt meget.

Bemærk også: vi kun spiller 2 runder pr. samling med start kl. 18.00 og slut ca. kl. 21.00. Vi håber på en lige så god tilmelding i år, som tidligere år. 

Se indbydelse + tilmeldingsblanket under fanen  Andet / Kursus/stævne info  i menulinjen øverst!

Finn Jørgensen den 22. marts 2019


Én ildsjæl blev fejret

Halvtreds år som træner og bordtennisleder på Bornholm er i sig selv en kæmpe præstation. Men Kenny Jensen fra Hasle IF er heller ikke hr. hvemsomhelst.

Kenny er vel det man kalder én ildsjæl, og én af dem der brænder helt igennem! Som spiller - habil, som træner - rigtig god, og som bordtennisleder - tæt på unik.

Lørdag den 8. marts blev han så på behørigt vis fejret i Hasle klubhus ved en reception, og rigtig mange var mødt frem for at hylde ham for hans 50-årige virke i Hasle IF ´s bordtennisafdeling. 

Men Kenny er ikke bare Hasles bordtennisleder - nej, han er hele Bornholms bordtennisleder!

Og hvem er han så ham Kenny Jensen? Jo - spørger du bordtennisdanmark så ved alle hvem der snakkes om. Det ham bornholmeren med stort B, frygtelig stædig vil nogen måske sige! Ham med en utrolig viden om bordtennis, med stor erfaringen indenfor sporten, ikke mindst hvad der kræves for at blive en god bordtennisspiller. Der skal nemlig ofres alt, og det har Kenny gjort for at lave gode bordtennisspillere. Han har imod alle odds fremelsket store bordtennistalenter... skabt landsholdsspillere og Danmarksmestre - hvilket jo nærmest er naturstridigt når man nu engang befinder sig på Bornholm.

Og nogle af dem var mødt frem lørdag for at fejre ham. Her var også repræsentanter fra unionen, DGI, andre klubber, nuværende og tidligere lederekollegaer og spillere, ja sågar fra andre sportsgrene og foreninger. Gode taler blev holdt, masser af gaver var der - og de mange fremmødte hyldede Kenny - fuldt fortjent!

At nævne alt det som Kenny har opnået som træner og leder, og ellers været involveret i - vil være en håbløs opgave, som også flere af talerne sagde - men det skal dog bare lige nævnes, at Kenny de seneste 10 år ligeledes har været formand for Bornholms bordtennisunion. Og Kenny... tag du nu bare lige 10 år mere!

Et stort tillykke skal der lyde her fra hjemmesiden til Kenny - ÈN VASKEÆGTE ILDSJÆL!

Finn V. Hansen den 11. marts 2019

Kenny som leder for sine guldfugle fra midten af 70´ erne

Kenny i sin velmagtsdage i begyndelsen af 1970´ erne

Her Kenny Jensen i kamp for Hasles 3. divisionshold


Mødereferat

Referatet fra det seneste bestyrelsesmøde som blev afholdt den 4. marts, kan nu ses under fanen  Administration / mødereferater i menulinjen øverst!

Finn V. Hansen den 11. marts 2019 


HT-links virker igen

Fejlen på vores links til de enkelte rækker under fanen Holdturnering er blevet rettet - og de virker nu igen! Det betyder at man igen kan  se stillinger, spilleprogram og toplister tilhørende de forskellige rækker.

 

Det gælder således også de to rækker - Ungdom 1 og 2 - som er startet op efter nytår.

 

Finn V. Hansen den 7. februar 2019


Kort Nyt!

* Referatet fra det seneste bestyrelsesmøde er nu lagt ud og kan ses under fanen  Administration / mødereferater  øverst i menulinjen.

 

* Det næste Grand Prix stævne afvikles den 16. februar i Knudsker Klubhus. Det er dermed 2. afdeling af Grand Prix ´et.

 

* Bornholms bordtennis har 260 medlemmer hvilket er en fremgang på 35 i forhold til sidste år! Den største fremgang er hos +60 medlemmer, og det er jo dejligt at se. Det kunne nu også være dejligt at se en lignende fremgang hos ungdomsmedlemmerne, men her kniber det desværre gevaldigt. Og på kvinde/pige fronten er det helt katastrofalt, og er nærmest ikke-eksisterende.

 

* Bornholmske  Betina Koefoed fra DBTU deltog i unionens seneste bestyrelsesmøde og kunne bl.a. fortælle om følgende kommende tiltag:  "Der er stor fokus på den fremtidige struktur, hvorfor der er nedsat et udvalg, som alene arbejder med dette. Dialogmøder rundt omkring i landet er planlagt. Endvidere er der inviteret til ledermøde den 23. marts i Odense. Forslag fra udvalget forventes at blive præsenteret på DBTU´s Årsmøde i 2020. DBTU har store økonomiske udfordringer. De fleste midler fra DIF og Team Danmark er øremærket til bestemte formål. Den nuværende situation nødvendiggør derfor at der skaffes ekstra indtægter. Hvordan er endnu ikke helt fastlagt, men det bliver formentlig i form af en stigning i licenser og holdgebyrer i DT, samt indførelse af klubkontingent. Udover det er der fortsat fokus på pigebordtennis og Skole-OL"  sluttede Betina af. 

 

* Vi har desværre her på hjemmesiden haft store problemer med, at få vores links i holdturnerings oversigten til at virke. I følge udbyderen skyldes det, at Bordtennisportalen.dk ikke leverer fra et sikkert link. Der arbejdes stadigt på at løse problemet.

 

Finn V. Hansen den 7. februar 2019


Program og deltagerliste til BM 2019

Programmet og deltagerliste til Bornholmsmesterskaberne 2019 i Hasle hallen den kommende weekend, er nu klar og kan ses under fanen  Andet  i menulinjen øverst!

 

Der er ligeledes et link til en liste over de ikke-licens-havende tilmeldinger.

 

Mesterskaberne starter lørdag kl. 12 og søndag kl 9.

 

Finn V. Hansen den 7. januar 2019


Alle bornholmske spillere og ledere ønskes:

 

 

ET GODT OG LYKKEBRINGENDE NYTÅR!

 

fra

webmasterne (Glenn og Finn)


Links til Holdturnering virker ikke!

Pga. ændrede opsætninger af links fra webudbyders side, virker vores links til Holdturneringen desværre ikke.

 

Det vil blive rettet først i det nye år, så man må endten væbne sig med tålmodighed eller også gå ind via Bordtennisportalen.dk.

 

Finn V. Hansen den 29. december 2018


Holdskemaer

Der er nu igen mulighed for at printe henholdsvis 2-mands og 3-mands holdskemaer ud.

 

Man finder dem i menulinjen øverst under fanen  Holdturnering  nederst på siden!

 

Finn V. Hansen den 10. december 2018


Indbydelse til BM 2019

Indbydelsen til Bornholmsmesterskaberne 2019 er nu lagt ud under fanen  Andet / Kursus/stævne info  øverst i menulinjen!

 

Stævnet afvikles den 12/13. januar i Hasle Hallen - tilmeldingsfrist den 1. januar!

 

Finn V. Hansen den 1. december 2018


Indbydelse til RIK´s julehandicap stævne

Indbydelse fra R.I.K. – Bordtennis:

 

Traditionen tro afholder R.I.K. Julehandicapstævne På Østre Skole torsdag den 6. december 2018 kl. 18.30 Deltagergruppen er fra yngre drenge til juniorer, samt seniorer. Stævnet afvikles som cupturnering, men hver spiller er garanteret mindst 2 kampe. Der spilles efter de gamle regler til 21 point og bedst af 3 sæt. Spiller med største handicap har serve retten i hvert sæt.

 

Der er præmier til de 3 bedste i både vinder-og taberrække. Præmier: 1. præmie gavekort kr. 250 2. præmie gavekort kr. 150 3. præmie gavekort kr. 100 Deltagergebyr på kr. 50,00 opkræves ved stævnets begyndelse. Omklædningsrummene i gymnastiksalene er åbne fra kl. 18.00.

 

Tilmelding skal ske senest mandag den 3. december 2018 til Kurt Marker, kurt.marker@gmail.com, tlf. 5696 5378, eller Flemming Steenberg, flemming.steenberg@hotmail.com, tlf. 56 95 85 13.

 

Med sportslig hilsen.

R.I.K. bordtennisafdeling

 

Glenn Hansen den 19. november 2018


Kort nyt!

* Programmet til Landelsmesterskaberne 2018 er nu lagt ud under fanen  Andet / kursus/stævne info  i menulinjen øverst.

 

* Under samme fane kan de opdaterede Grand Prix stillinger efter sæsonens første Grand Prix stævne ligeledes ses.

 

Finn V. Hansen den 12. november 2018


5 nye links til unions hjemmesider

Så er der 5 nye links under fanen Links med unions hjemmesider med seneste nyt om bl. a. kommende stævner på Sjælland, Øerne, Jylland og Fyn.

 

Glenn Hansen den 29. oktober 2018


Så kom ØBTU rækken også med!

Links til rækken Herre Ungdom over 12 år, kreds 37 under ØBTU hvor Bornholms BTK også deltager med et et hold, er nu ligeledes lagt ud (se under fanen  Holdturnering  øverst i menulinjen).

 

Rækken starter lørdag den 27. oktober, men de bornholmske drenge skal først i ilden lørdag den 17. november, hvor de møder henholdsvis Virum 2, Virum 3 og Brøndby BC 1.

 

Finn V. Hansen den 8. oktober 2018


Turneringsstart nærmer sig

DGI / BBTU´ s holdturnering nærmer sig sin start. Rækkeinddelingen er nu klar, og linkene til de enkelte rækker er lagt ud.

 

De kan ses under fanen  Holdturnering  i menulinjen øverst. Det skal bemærkes, at ungdomsrækken først bliver lavet klar i december måned!

 

Desuden deltager Bornholms BTK i en række under ØBTU. Det drejer om et drengehold i U12 kreds 37. Den er endnu ikke lagt ud på Bordtennisportalen.

 

De første kampe spilles i uge 43 efter skolernes efterårsferie.

 

Finn V. Hansen den 7. oktober 2018


Sæsonens første bornholmske stævne

Knudsker I.F. ´s bordtennisafdeling invitere til sæsonens første Grand Prix stævne lørdag den 27. oktober i Knudskers klubhus.

 

Stævnet er altså først skridt på vejen mod Grand Prix finalerne til foråret 2019! I denne sæson er reglerne de samme i alle fire Grand Prix rækker (klasse 1, 2, 3 og ungdom). Derfor er alle rækker også pointgivende ved alle sæsonens stævner.

 

Indbydelsen til 1. Grand Prix stævne kan ses under fanen  Andet / kursus/stævne info  i menulinjen øverst.

 

Tilmeldingsfristen er den 17. oktober!

 

Finn V. Hansen den 1. oktober 2018


Bestyrelsesreferat lagt ud

Det seneste referat fra bestyrelsesmødet den 18. september, kan nu ses under fanen Administration / mødereferater i menulinjen øverst!

 

Finn V. Hansen den 26. september 2018


Opdatering af kalender

Den 3. udgave af Aktivitetskalenderen er nu opdateret og kan ses under fanen Andet / kalender i menulinjen øverst.

 

Finn V. Hansen den 17. september 2018


Hasle IF har lavet en video

Hasle IF´s bordtennisafdeling har fået lavet en youtube video produceret af Vicki Bachmann.

 

Se den flotte video her nedenfor!

 

Finn V. Hansen den 29. august 2018


Referat fra bestyrelsesmødet

Det seneste referat fra bestyrelsesmødet den 16. august, kan nu ses under fanen Administration / mødereferater i menulinjen øverst!

 

Finn V. Hansen den 24. august 2018


Ny bordtennis formand i Poulsker IF

Vi har modtaget følgende besked fra Poulsker:

 

Hej alle. (BBTU/DGI).

 

Gejr Larsen er ny formand for PIF Bordtennis, så al henvendelse angående bordtennis skal fremover foregå til ham.

 

Mvh.

Michael Evander.

 

PS: Geir har mobil 61705109.

Mailadresse: mail@gwl-design.dk 

 

Glenn Hansen den 21. august 2018

 

 


Ny website tæt på klar!

DGI og BBTU ´s nye fælles website er tæt på at kunne melde sig klar til den kommende sæson 2018/2019!

 

Nogle af fanerne mangler stadig en opdatering, men vil da gerne opfordre alle, spillere, trænere, ledere og klubber til, at gå websiten igennem og meget gerne komme med input, hvis der er ting der skal være anderledes eller ændres!

 

Vi ønsker jer alle en rigtig god sæson.

 

bedste bordtennishilsner fra Glenn og Finn (webmastere)

 

Finn V. Hansen den 18. juli 2018


Diverse referater

Referatet fra henholdsvis Repræsentantskabs- /årsmødet den 28. maj og bestyrelsesmødet den 28. juni, kan nu ses under fanen Administration / mødereferater i menulinjen øverst!

 

Finn V. Hansen den 11. juli 2018


Den fælles site under udarbejdelse

Vi er i øjeblikket i gang med at udarbejde en fælles website for BBTU og DGI-Bornholm bordtennis!

 

Finn V. Hansen den 12. juni 2018